Trouwen

5 dingen die je niet moet vergeten op je bruiloft

Een bruiloft organiseren, het is een flinke klus! Er zijn niet tientallen maar wel honderden dingen waar jij aan moet denken. Het kan wat stress opleveren en het is helemaal niet zo gek als jij dingen over het hoofd ziet. Je moet dingen regelen zoals: het regelen van het trouwvervoer, de locatie, de gastenlijst en ga zo maar door. Ben jij bang dat je een aantal dingen over het hoofd gezien hebt? Geen zorgen, wij gaan jou daar een handje bij helpen. Hieronder vertellen wij meer over, de 5 dingen die het vaakst vergeten worden voor de bruiloft.

Zonsondergang

Je hebt de locatie, de bruidsauto, de kleding maar heb je nagedacht over de zonsondergang. Het is belangrijk om te weten hoe laat de zon ondergaat. Misschien vraag je je nu af, waarom? Ooit gehoord van het welbekende “golden hour”? Dit is het licht dat zichtbaar is, net een uur na of voor de zonsondergang. Met dit licht kan je prachtige trouwfoto’s maken. Het zorg voor een sprookjesachtige uitstraling. Daarom is het dus belangrijk om te weten, hoe laat de zon ondergaat. Anders loop je een aantal heel mooie foto’s mis. 

Hapjes en drankjes voor het klaarmaken

5 dingen die je niet moet vergeten op je bruiloft

Misschien denk je nu: hoe kan ik nou niet denken aan de hapjes en drankjes? Dat snappen wij maar heb je ook gedacht een de hapjes en drankjes voor de uren voor de bruiloft? Jullie kunnen zo al gauw een aantal uren bezig zijn met het klaarmaken voor de bruiloft. Denk hierbij aan de make up, het bruidskapsel, de kleding en ga zo maar door. In deze tijd wil je graag jezelf maar ook de mensen die helpen wat te eten en te drinken aan kunnen bieden. Je wilt natuurlijk niet honger krijgen en moe worden. De bruiloft moet nog beginnen en die energie kun je zeker wel gebruiken!

De huwelijksnacht

De bruiloft is geregeld maar hebben jullie ook nagedacht over de huwelijksnacht? Dit is uiteraard ook een belangrijk onderdeel van jullie speciale dag. Hoogstwaarschijnlijk staat deze nacht al gepland. Maar er zijn meerdere dingen waarover na moet worden gedacht

Denk hierbij na over dingen zoals:

  • Hoe laat willen we inchecken?
  • Wie brengt ons?
  • Hoe zit het met de uitchecktijd?
  • Brengt iemand anders alvast jullie spullen?

Tas voor noodgevallen

Je hoopt uiteraard dat er niks fout gaat op de bruiloft. Maar geloof ons, mocht je het nodig hebben dan ben je er zeker blij mee! Je wilt natuurlijk niet dat iets kleins de dag verpest!

Pak een tas in met spullen zoals:

  • (Blaren)pleisters
  • Naald en draad
  • Medicijnen
  • Deodorant
  • Etc.

Wekker en back up wekker!

En als laatst maar zeker niet het onbelangrijkst, een back up wekker! Verslapen op deze speciale dag, het klinkt wel als een nachtmerrie. Zet daarom niet 1 maar wel 10 wekkers! Zo weet je zeker dat je je niet kan verslapen. Want het is helemaal niet zo gek als dit gebeurd. Je hebt al nachten lopen piekeren en je kan de slaap hard gebruiken. Zo kan het maar zo gebeuren…

Nieuwe artikelen! Meer van ons! Alleen voor jou!

Landschap Limburg
Dagje uit

Valkenburg aan de Geul, je moet het beleven

Valkenburg aan de Geul, gelegen in het Zuid-Limburgse heuvellandschap, is een charmant stadje dat bekend staat om zijn rijke geschiedenis, adembenemende natuur en talrijke bezienswaardigheden.

Woningaanpassingen
Huis & Tuin

Langer blijven wonen in eigen huis

Langer blijven wonen in eigen huis is een wens die veel ouderen koesteren. Met de juiste woningaanpassingen is het mogelijk om het comfort en de