Weekendje Parijs

Een weekendje Parijs

Een weekendje Parijs is altijd een geweldige manier om te ontspannen en de stad van de liefde te beleven. Er is zoveel te zien en te doen in Parijs, dat het moeilijk is om te beslissen wat je allemaal wilt doen.

Een van de hoogtepunten van een weekendje Parijs is natuurlijk het bezoeken van de Eiffeltoren. Deze iconische toren is het symbool van de stad en biedt prachtige uitzichten over de stad. Als je de tijd hebt, kun je ook naar de top van de Arc de Triomphe lopen, wat ook een prachtig uitzicht biedt.

Grootste museum ter wereld “het Louvre”

Een andere must-see in Parijs is het Louvre, het grootste museum van de wereld. Hier kun je kunstwerken van wereldberoemde kunstenaars zoals Leonardo da Vinci en Michelangelo bewonderen. Als je geïnteresseerd bent in mode, moet je zeker een bezoekje brengen aan de Champs-Elysées, de populairste winkelstraat van Parijs.

Er zijn ook talloze restaurants in Parijs waar je kunt genieten van de heerlijke Franse keuken. Probeer zeker een croissant bij een van de vele boulangeries in de stad en ga op zoek naar een leuke wijnbar om de avond door te brengen.

De mooiste parken

Een weekendje Parijs is ook een geweldige kans om de prachtige parken van de stad te bezoeken, zoals het Bois de Boulogne en het Jardin des Tuileries. Hier kun je heerlijk wandelen en ontspannen terwijl je de stad verkent. Een romantisch weekend Parijs of een luxe weekend Parijs, waarbij je zowel de bus als de auto kunt gebruiken om de stad te verkennen, is een geweldige manier om te genieten van alle charmes die de stad te bieden heeft.

Al met al is een weekend Parijs een geweldige manier om te ontspannen en de prachtige stad van de liefde te ervaren. Er is zoveel te zien en te doen, dat je zult genieten van elk moment dat je hier doorbrengt. Meer info op: Parisinfo.com

Bezienswaardigheden
Eiffeltoren
Louvre
Notre-Dame van Parijs
Arc de Triomphe
Avenue des Champs-Élysées
Basilique du Sacré-Coeur
Monmartre
Place de la Concorde
Musée d’Orsay

Nieuwe artikelen! Meer van ons! Alleen voor jou!

Watervallen Krka
Vakantie in buitenland

Split, Kroatië – een cultureel juweel

Split, met zijn eeuwenoude geschiedenis en prachtige architectuur, is een stad die je meteen betovert. Het hart van de stad wordt gedomineerd door het Paleis