Londen

Londen, veel te zien en te beleven

Londen is een van de meest iconische en historische steden ter wereld. De stad staat bekend om haar architectuur, cultuur, mode en entertainment. Londen, veel te zien en te beleven en trek er dan ook rustig een paar dagen voor uit als je deze geweldige stad wilt bezoeken. Er zijn talloze bezienswaardigheden in Londen die zowel toeristen als inwoners kunnen bezoeken.

Bezienswaardigheden Londen

Een van de meest bekende bezienswaardigheden in Londen is de Big Ben. Dit is de naam van de klokkentoren van het Palace of Westminster. De Big Ben is een van de meest herkenbare symbolen van Londen en wordt vaak afgebeeld op postkaarten en souvenirs.

Een andere populaire bezienswaardigheid in Londen is de Tower of London. Dit is een historisch kasteel dat in de 11e eeuw is gebouwd door Willem de Veroveraar. De Tower of London was oorspronkelijk een koninklijke residentie, maar is nu een museum waar bezoekers kunnen leren over de geschiedenis van de stad.

Londen, veel te zien en te beleven

Een andere must-see bezienswaardigheid in Londen is Buckingham Palace. Dit is de officiële residentie van de Britse koning en wordt vaak gebruikt voor staatsbanketten en andere officiële gelegenheden. Bezoekers kunnen de wisseling van de wacht bij het paleis bekijken, die dagelijks plaatsvindt.

De London Eye

De London Eye is een andere populaire attractie in Londen. Dit is een reusachtige observation wheel aan de rivier de Theems. Bezoekers kunnen genieten van een prachtig uitzicht over de stad terwijl ze in een van de capsules zitten.

Verder zijn er nog veel andere bezienswaardigheden in Londen waaronder: St. Paul’s Cathedral, Trafalgar Square, British Museum, Westminster Abbey, London Bridge, Camden Market, Hyde Park, en de London Dungeon. Londen biedt iets voor iedereen, van historische gebouwen tot moderne winkelgebieden, van wereldberoemde musea tot prachtige parken. Er is altijd iets te doen en te zien in deze levendige stad.

Nieuwe artikelen! Meer van ons! Alleen voor jou!

Watervallen Krka
Vakantie in buitenland

Split, Kroatië – een cultureel juweel

Split, met zijn eeuwenoude geschiedenis en prachtige architectuur, is een stad die je meteen betovert. Het hart van de stad wordt gedomineerd door het Paleis