Nicci French

Nicci French – Heeft iemand Charlotte Salter gezien?

De nieuwste thriller van Nicci French, getiteld “Heeft iemand Charlotte Salter gezien?”, neemt de lezer mee op een mysterieuze reis naar de verdwijning van Charlotte Salter. Op de avond van het grote feest ter ere van haar man, Alec’s verjaardag, komt Charlotte niet opdagen. Terwijl Alec er onverstoord onder blijft, raakt hun dochter Etty ervan overtuigd dat er iets vreselijks is gebeurd met haar moeder.

De politie wordt ingeschakeld, maar er zijn geen concrete aanknopingspunten om de verdwijning van Charlotte te kunnen oplossen. Het verhaal neemt echter een interessante wending wanneer het lichaam van een dorpsgenoot wordt gevonden. Zou deze ontdekking in verband kunnen staan met de verdwijning van Charlotte?

Jaren later komen Etty en haar broers bijeen om het ouderlijk huis leeg te ruimen omdat Alec naar een verpleeghuis moet. De gebeurtenissen van al die jaren daarvoor hebben hun stempel op het gezin gedrukt en ze zijn nog steeds niet over de verdwijning van hun moeder heen. Wanneer er opnieuw een misdrijf wordt gepleegd in het dorp, wordt rechercheur Maud Grey op de zaak gezet.

Maud Grey krijgt te maken met een politiemacht die niet direct geneigd is om oude wonden open te halen en het verleden te onderzoeken. Toch moet ze dit doen om niet alleen het huidige misdrijf op te lossen, maar ook de verdwijning van Charlotte Salter en het eerdere misdrijf dat daar wellicht mee te maken heeft. Het is een uitdagende klus, want niemand heeft Charlotte Salter ooit nog gezien.

“Heeft iemand Charlotte Salter gezien?” is een spannende thriller vol met intriges en mysterie. Nicci French heeft wederom een meesterlijke plot ontworpen die de lezer tot aan het eind zal boeien. Het boek is een must-read voor alle liefhebbers van het genre.

Nicci French is het pseudoniem van het Engelse schrijversduo Nicci Gerrard en Sean French. Ze staan bekend om hun psychologische thrillers, waarin vaak complexe personages en intrigerende plotwendingen voorkomen. Enkele van hun populairste boeken zijn “Blauwe Maandag” en “Geheime glimlach.”

Nieuwe artikelen! Meer van ons! Alleen voor jou!

nieuwe auto
Lifestyle

Gids voor het kiezen van een nieuwe auto

Het kopen van een nieuwe auto is een spannende maar ook uitdagende taak. Met zoveel merken, modellen en technologieën die beschikbaar zijn, kan het overweldigend

Ikea
Lifestyle

IKEA: een wereld van Zweeds design

In de wereld van meubelwinkels en interieurontwerp is er één naam die bij velen onmiddellijk herkenning oproept: IKEA. De winkelketen staat bekend om zijn unieke