Katten

Ontdek de pracht van Indonesië in Dierenpark Taman Indonesia

Van jong tot oud is welkom in Dierenpark Taman Indonesia in het Overijsselse Kallenkote, waar de fascinerende wereld van Indonesische dieren en cultuur tot leven komt! In het park kun je genieten van een unieke ervaring met bijzondere dieren, exotische gerechten en traditionele architectuur. Laat je verwonderen door de diversiteit van de Indonesische natuur en cultuur, en dompel jezelf onder in een betoverende sfeer. Ontdek de pracht van Indonesië in Dierenpark Taman Indonesia

Bijzondere dierenrijkdom

Taman Indonesia herbergt een kleurrijke verzameling van inheemse Indonesische dieren. Bewonder de wonderschone rijstvogels terwijl ze elegant door de lucht vliegen. Ontdek de intrigerende Loewak-katten, bekend om hun betrokkenheid bij de productie van dure koffiebonen. En kijk omhoog naar de bomen waar de speelse beermarters hun kunsten vertonen op maar liefst dertig meter boven de grond. Ook zijn er nog enkele spannende dieren te ontdekken zoals de tokeh en de slangen.

Culinaire verwennerij

Proef de heerlijke smaken van Indonesië met onze Indische hapjes. Van pittige saté tot verrukkelijke pisang goreng (gebakken banaan), je smaakpapillen zullen worden verwend. Ook kun je kennismaken met de geheimen van de traditionele kruiden en specerijen in onze specerijentuin.

de pracht van Indonesië in Dierenpark Taman Indonesia

Traditionele belevenissen

Stap binnen in een authentieke paalwoning en laat je meevoeren naar het traditionele leven van de Indonesische bevolking. Leer over hun gebruiken en ambachten en bewonder de vakmanschap van de lokale kunstenaars.

De gezellige pasar

Neem de tijd om rond te snuffelen op onze gezellige pasar (markt). Hier kun je je hart ophalen aan kleurrijke handwerkproducten, kunstvoorwerpen en souvenirs die je nergens anders vindt.

Educatie en bewustwording

Dierenpark Taman Indonesia is niet alleen een plek van plezier, maar ook van educatie en bewustwording. We streven ernaar om bezoekers bewust te maken van de noodzaak van natuurbehoud en het behoud van bedreigde diersoorten in Indonesië.

Kom langs bij Dierenpark Taman Indonesia en laat je betoveren door de pracht van Indonesië. Een onvergetelijke ervaring wacht op je, waar je ogen, oren en smaakpapillen verwend zullen worden. Ontdek het kleurrijke dierenrijk, proef de culinaire rijkdommen en laat je onderdompelen in de rijke Indonesische cultuur. Een dag vol avontuur en verwondering voor het hele gezin!

Nieuwe artikelen! Meer van ons! Alleen voor jou!

nieuwe auto
Lifestyle

Gids voor het kiezen van een nieuwe auto

Het kopen van een nieuwe auto is een spannende maar ook uitdagende taak. Met zoveel merken, modellen en technologieën die beschikbaar zijn, kan het overweldigend

Ikea
Lifestyle

IKEA: een wereld van Zweeds design

In de wereld van meubelwinkels en interieurontwerp is er één naam die bij velen onmiddellijk herkenning oproept: IKEA. De winkelketen staat bekend om zijn unieke