Beste camping Nederland

Ontdek de Topcampings van 2024

Elk jaar kijken kampeerliefhebbers uit naar de verkiezing van de Campings van het Jaar door de ANWB. Voor 2024 hebben meer dan 23.000 enthousiaste kampeerders hun stem uitgebracht op hun favoriete camping, uit een indrukwekkende lijst van 58 genomineerden. Laten we een diepere duik nemen in de winnaars die de prestigieuze titel van ANWB Camping van het Jaar 2024 in Nederland hebben verdiend. Ontdek de topcampings van 2024.

Categorie #1: de ultieme familievriendelijke camping met zwembad en waterpret

Ontdek de Topcampings van 2024

In Nederland staat Camping De Kleine Wolf, gelegen in het idyllische Stegeren, bovenaan op de lijst in de categorie van de fijnste familiecamping met zwembad en waterpret. Deze camping biedt een perfecte balans tussen natuurlijke schoonheid en moderne voorzieningen. Met uitgebreide zwembaden en waterfaciliteiten wordt deze camping terecht erkend als een paradijs voor gezinnen die op zoek zijn naar plezier onder de zon.

Het vriendelijke personeel van Camping De Kleine Wolf zorgt voor een warm welkom en staat altijd klaar om te helpen. De ruime kampeerplaatsen, omgeven door groen, bieden gezinnen de mogelijkheid om te genieten van privacy en rust. Het aanbod aan recreatieve activiteiten en entertainment zorgt ervoor dat er altijd iets te doen is, van sportieve uitdagingen tot gezellige avonden met medekampeerders.

Categorie #2: de beste kleine camping

In de categorie van de beste kleine camping heeft Minicamping Munnikenhof in Terheijden, Noord-Brabant, de titel veroverd. Deze charmante camping omarmt het idee van kleinschaligheid en biedt kampeerders een intieme en gezellige ervaring. Met slechts een handvol kampeerplaatsen straalt Minicamping Munnikenhof een unieke sfeer uit, waar rust en persoonlijke aandacht centraal staan.

De eigenaren van deze kleine oase hebben oog voor detail en creëren een warme en uitnodigende omgeving. Gasten kunnen genieten van de rustige natuurlijke omgeving en profiteren van de persoonlijke service die deze camping te bieden heeft. Het is de ideale bestemming voor kampeerders die de voorkeur geven aan een knusse en intieme setting boven de drukte van grotere campings.

Categorie #3: de meest bijzondere huuraccommodatie

De derde categorie, die van de meest bijzondere huuraccommodatie, wordt gewonnen door de Zeeuwse dijksuite op camping De Paardekreek in Kortgene, Zeeland. Deze unieke accommodatie opent de deuren naar een buitengewone kampeerervaring, waar comfort en originaliteit hand in hand gaan.

Ontdek de Topcampings van 2024

De Zeeuwse dijksuite biedt kampeerders de luxe van een hotelverblijf, maar dan midden in de natuur. Met uitzicht op de schilderachtige omgeving van Zeeland en directe toegang tot het water, belichaamt deze accommodatie de perfecte combinatie van modern comfort en natuurlijke pracht. Het is de ultieme keuze voor diegenen die op zoek zijn naar een onvergetelijke en romantische kampeerervaring.

Een blik op de winnaars: unieke campings met karakter

De ANWB Camping van het Jaar-verkiezing van 2024 brengt drie opmerkelijke campings naar voren die elk op hun eigen manier uitblinken. Van het familievriendelijke paradijs bij Camping De Kleine Wolf tot de intieme charme van Minicamping Munnikenhof en de buitengewone huuraccommodatie bij De Paardekreek, deze campings bieden kampeerliefhebbers diverse keuzes om van hun vakantie een onvergetelijke ervaring te maken.

De ANWB-leden hebben gesproken en hun stemmen hebben deze campings verheven tot de top van 2024. Of je nu op zoek bent naar avontuur, rust of een vleugje luxe, deze winnaars bieden voor elk wat wils. Kampeer met plezier en ontdek de schoonheid van Nederland op deze uitstekende campings die de titel van Camping van het Jaar 2024 met trots dragen.

Nieuwe artikelen! Meer van ons! Alleen voor jou!

Dubrovnik
Vakantie in buitenland

Schilderachtige route Dubrovnik – Budva

De route van Dubrovnik, Kroatië, naar Budva, Montenegro, is een schilderachtige reis langs de Adriatische kust die de reiziger trakteert op spectaculaire uitzichten en rijke