Kinderboeken

Rutger Vink en Thomas van Grinsven – Het Pretpark

De YouTubers Rutger Vink, beter bekend als Furtjuh, en Thomas van Grinsven, die gewoon Thomas heet, vormen samen met hun trouwe metgezel Paco een hartverwarmend gezin. Gedurende vele jaren hebben ze op hun kanalen een scala aan gezinsvriendelijke content gecreëerd, inclusief leuke en originele uitdagingen. Rutger Vink en Thomas van Grinsven – Het Pretpark.

Hun collectieve aantal volgers overschrijdt ruimschoots de anderhalf miljoen! Bovendien zetten ze zich in voor diverse maatschappelijke kwesties, met een sterke nadruk op het bevorderen van zelfexpressie en acceptatie van iedereen.

Rutger Vink, bekend als Furtjuh, en Thomas van Grinsven, bekend als Theaumes, hebben beiden unieke bijdragen geleverd aan de wereld van online content creatie. Rutger heeft diverse boeken op zijn naam staan, waarin hij zijn persoonlijke ervaringen, humor en levenslessen deelt. Zijn werk, zoals “Vet Belangrijk” en “Love Life”, combineert entertainment met diepgang. Thomas van Grinsven, eveneens een populaire content creator, heeft met boeken zoals “Gewoon Fucking Doen” en “Perfect – maar niet heus” zijn eigen stijl neergezet. Beide auteurs delen openhartig hun persoonlijke reis, waardoor lezers worden geïnspireerd en geamuseerd.

Het Pretpark

Rutger Vink en Thomas van Grinsven – Het Pretpark

Rutger, Thomas en Paco hebben een exclusieve uitnodiging ontvangen voor de feestelijke opening van een buitengewoon pretpark genaamd Pacoland! Ze maken een bijzondere rondleiding mee, geleid door de eigenaresse van het park, Ilona Muis. Echter, er lijkt iets vreemds aan de hand te zijn met haar gedrag.

Wanneer het drietal zich in de grootste achtbaan ter wereld bevinden en de snelheid steeds verder toeneemt, worden ze geconfronteerd met een onverwachte en adembenemende verrassing…

“Het Pretpark” is het nieuwste toevoeging aan ‘De avonturen van Rutger, Thomas en Paco’, een zeer succesvolle en bekroonde kinderboekenserie die momenteel de harten van jonge lezers verovert. Dit boek markeert het derde spannende avontuur in de reeks.

Uitgeverij Billy Bones

Nieuwe artikelen! Meer van ons! Alleen voor jou!

Watervallen Krka
Vakantie in buitenland

Split, Kroatië – een cultureel juweel

Split, met zijn eeuwenoude geschiedenis en prachtige architectuur, is een stad die je meteen betovert. Het hart van de stad wordt gedomineerd door het Paleis